Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Shalizan Bin Torman, General Surgery Pantai Hospital Klang

Hi Semua! Anda pernah tak tiba-tiba rasa seperti payudara berdenyut? Pernah tak anda membuat Breast Cancer check-up? Ataupun check payudara sendiri? Apa yang boleh kita lakukan jika ada ketulan di payudara? Apakah tanda-tanda kanser payudara? Bagaimana hendak membeza sama ada itu kanser ataupun cyst? Jika anda mempunyai semua persoalan atau berada di dalam situasi tersebut, anda wajib ikuti Sesi Tanya Pakar Pada kali ini. Tanya soalan anda mengenai Kebimbangan Pada Pesakit Kanser Payudara Muda bersama saya, Dr Shalizan Bin Torman, General Surgery Pantai Hospital Klang pada 5 Oktober 2022, hari Rabu. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Shalizan Bin Torman, General Surgery Pantai Hospital Klang
23 Balas

Assalamualaikum Dr .Shalizan Soalan: Masa dalam pantang sy kena mastitis smpi tahap dia jdi abcess . n pecah sndiri .. tpi dr just suruh makan ubat antibiotic smpi luka tu sembuh . tanpa operate . skrg payudara sy ade ketulan semula n pandai denyut2 apa perlu sy buat ye ..

2y ago

Waaalaikumussalam, Jawapan: Puan perlu menjalani pemeriksaan lebih lanjut dengan Pakar Bedah.