batuk

Hi semua..ade petua tak utk hilangkan batuk..tekak rasa gatal2..nk mkn ubat takut tak boleh.. Dh la tgh bleeding ckit2..risau makin jd plk bleeding nnt akibat batuk ni.. Sya baru 7weeks.

1 Balas

sis.. cuba beli buah longan dlm tin jenama hosen.. buang aur dlm tu.. dn rendam buah dgn air panas.. buang air panas n patu mkn mcm besa.. cuba yee.. kite same2 ikhtiar.. semoga dipermudahkan.. ni nurse kk yg bg petua..

5y ago

Tq sis..inshaAllah saya akan cuba.