Cara hilangkan batuk

Hai mummy, sya first mom... dh 34 weeks. nak tnya, ada tak cara nk hilangkan batuk & selsema selain mkn ubat klinik? batuk ni plak berkahak tapi susah nk keluar... sya tk p klinik lgi... takut KK refer sya ke hspital. lgpuna bln lepas dh kerap msuk keluar hspital... jdi takut kna than kt hspital lgi 😂 risau plak sya... spnjang pregnant, ni first time kna batuk selsema #pleasehelp

1 Balas

pi je klinik kerajaan..nnti doktor bagi ubat batuk yg sesuai utk ibu Hamil. dulu saya kena COVID.. doktor bagi ubat batuk. sbb peritkan batuknya tu. adat la tu sis..klu pregnant..doktor akan jaga pantau ngn lebih lanjut lagi..sbb bahaya Kan utk kandungan.

5mo ago

ok baik...