Tips hilangkan batuk

Hi mom semua. Nk tanya ada tips tak nak hilangkan batuk? Sy baru baik dari demam and sakit tekak. Skrg ni batuk and selsema plk yang dtg🥲 bila batuk teruk mesti rasa sakit bawah perut. Ni terasa sakit plk bawah perut sebelah kanan. Risau plk takut jadi pape dekat baby. Sy baru nak masuk 20week. Kalau ada tips pape boleh share ye mommy sbb tak tahan sgt🥺 #pleasehelp #ingintahu #firstmom

1 Balas

Hai. Ya pernah alami batuk ketika hamil. Memang makan masa. Nak bagi tips pun saya dah try macam² still tak hilang. Boleh cuba minta ubat batuk yang sesuai dengan ibu hamil daripada doktor