malu

Hi semua...ada x sesapa kat sini bersalin banyak pk if ak bersalin nanti kalau doktor lelaki y sambut macam mana? Sy asyik pk je .malu sbnrye..even kalau checkup jumpa doktor lelaki pon saya segan nk angkat baju...inikan pula nk terkangkang depan dorang....mmg ikotkan saya nak bersalin diswasta tp disebabkan sy adaa masalah so sy terpaksa pilih hospital kerajaan...segan sangat rasanye...ada x yang mcm saya?

69 Balas

My pengalaman , bersalin hosp gov ni Boleh je request . . Tapi kena tggu la kalau ada doc perempuan yg free time tu So far dah 3 kali bersalin perempuan je yg smbut Tpi hritu dpt doc laki scan , serius tk sakit langsung rsa relax ja Tapi bila dpt doc perempuan yg scan ya Allah di tekan2 nya dkt perut , rsa nk marah je wlaupun buat klinik swasta hritu time detail scan