SELUK

Betul ke, kalau bersalin di hospital kerajaan, pelatih selalu datang seluk bukaan? Biasanya pelatih ni lelaki ke perempuan ye. Saya malu, baru ni tiba2 naik "skin tag" area vagina, doktor kata tak merbahaya, rawatan hanya boleh di berikan lepas bersalin. Sebelum ni tak pernah ada, naik sebab hormon masa mengandung. Risaunya kalau pelatih datang nak selak tengok skin tag tu, atas tujuan pendidikan pun saya segan.. #35week

2 Balas

Sy branak hritu sister yg seluk , tp diperhatikan oleh doc,pelatih llki n prmpuan juga, semua sister yg buat kat sy, pelatih tu tlg bersihkan tmpt n tlg mandikan baby sy je, tp xtau la kalau org lain pula

5y ago

Kalo pelatih perempuan yg seluk or tgk2 saya ok lagi..

Sy rasa boleh request nk nurse perempuan je yg cek.