malu

Hi semua...ada x sesapa kat sini bersalin banyak pk if ak bersalin nanti kalau doktor lelaki y sambut macam mana? Sy asyik pk je .malu sbnrye..even kalau checkup jumpa doktor lelaki pon saya segan nk angkat baju...inikan pula nk terkangkang depan dorang....mmg ikotkan saya nak bersalin diswasta tp disebabkan sy adaa masalah so sy terpaksa pilih hospital kerajaan...segan sangat rasanye...ada x yang mcm saya?

69 Balas

Time sakit dh xpikir malu dh sis,malu tolak tepi,time tu pikir nk teran je..

Bgi i, doc llki lg ok then pompuan.. Coz pnglman i bdrnak 1frst...

Kalau dah sakit, tak pk dah kot rasa malu tu 😅

Memula malu. After that dah sakit, tak kisah dah.

memula je malu. bila sakit,xfikir dah.😉

Nnti xde mase fikir malu dah..pk nak baby kluar je

5y ago

😂😂 kan

dah sakit x de malunye dah...😅

Bleh request dkter pmpuan sis

Saya Pown Malu Jugakkk