mual & muntah waktu tengah malam masa 3rd trimester

Hi semua..ada soalan ni.. Sy dr awal preggy mmg xda alahan lgsg, semua elok je. Tp masuk 3rd trimester, dari minggu ke 35 lg dah start mual2 waktu tgh mlm semasa dah baring nak tido, selepas je telan ubat yg klinik bagi tu. Tp xda smp muntah lagi. Sejak 3 mlm lepas dah start muntah lps rs mual tu muncul mlm2. Semalam pun sama..hari ni dah masuk mgu 37..masa mual tu, rs tekak tu xselesa langsung. Minum air suam pun msh muntah jgk & rs xhilang. Smp habis makanan & air keluar balik. Mmg biasa ke mcm tu kalau dah nak dekat2 due date?

1 Balas

normal ..kwn sy ad cter Pnglman dia la dari awl pregnant sampai nk bsalin alahan ada..