Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?

Hi semuaaa🤗 Okay yang ni macam antara dua sangat nak pilih tau sebenarnya😖 Kiri tu biasanya mak-mak kita dulu-dulu memang pakaikan untuk kita kan, kanan tu macam senang jugak untuk zaman sekarang ni😅 Haah mana satu pilihan anda ya?🤔 Jom kongsikan pendapat & pilihan di bawah ni👇😉

Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?
178 Balas

Next baby mmg nak beli buaian. i dont care. terlalu dgr ckp suami sampai kita yg susah.

spring n bwah .. ank akn cri buai ble pg shje .. msuk tgh hri n mlm akn tdo bwh ☺️

Plan nk beli yg kanan tu. Tp x beli lg sbb due datenya bulan 12 jd kita survey je dlu.

Dua dua tak pakai. Anak sy sekarang dia dah boleh tidur sendiri lepas bemain. Huhu.

elektrik automatik tu best tapi x mampu 😌 tapi syukur anak sy x suka tdr dibuai

Niat hati nk kanan. Tapi ikut keperluan dan kemampuan, kiri je yg mampu 🤭

Cam senang yg auto tu,tp risau jgk ngn karen2 ni.benda x blh nk jangka.

ank sulung dlu guna spring...yg kedua ni rasa mcm nk yg elektrik automatik pulak

dua2 x..sy ank dr 1st xtdo buai..sy letak ats tilam atau bby cot n bedungkan

dua dua tidak . tido bawah je senang nnti nak pegi jalan senang tido