Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?

Hi semuaaa🤗 Okay yang ni macam antara dua sangat nak pilih tau sebenarnya😖 Kiri tu biasanya mak-mak kita dulu-dulu memang pakaikan untuk kita kan, kanan tu macam senang jugak untuk zaman sekarang ni😅 Haah mana satu pilihan anda ya?🤔 Jom kongsikan pendapat & pilihan di bawah ni👇😉

Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?
178 Balas

tilam or katil je... sbb mmg babybsenang tidur... alhamdulillah

Both tak pakai.. Guna cara tradisional. Ajar tido atas katil n tepuk

kalo boleh yg last ni xnak pakai dua2..sebab nnti dh terbiasa susah

Dua² tak pakaikan, anak sendiri tidur bila baringkan atas tilam

dah biasa bagi tidur atas tilam so dua dua bukan pilihan

Tepuk3 bontot dengan usap kepala je😂😂

dua2 bukan pilihan..sbb ank memang tidur atas tilam shj.

Spring elektrik sehingga 7bln, skrg tido atas tilam je.

kedua²nya anak xsuka... lengan sy jadi mangsa😬

Dua2 tidak Anak2 tak pakai buai sejak baru lahir