Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?

Hi semuaaa🤗 Okay yang ni macam antara dua sangat nak pilih tau sebenarnya😖 Kiri tu biasanya mak-mak kita dulu-dulu memang pakaikan untuk kita kan, kanan tu macam senang jugak untuk zaman sekarang ni😅 Haah mana satu pilihan anda ya?🤔 Jom kongsikan pendapat & pilihan di bawah ni👇😉

Kiri atau kanan? Mana satu pilihan anda?
178 Balas

Baby sy xnk tido dlm buai.mmg lps lahir ajar dia tdo atas tilam terus smpai skrg pn dia selesa ngn tilam.mmbazir plak beli buai elektrik tu🥲

Yg kiri, cuma tambah buai letrik tu. Yg kanan kwn ade pakai. Slow je ayunan dia. Baby br lahir ok la kot, besar skit mne maunya ank nk tdo 😂

Anak2 tak tidur guna buaian. Letak je atas tilam or katil. Kenyang menyusu tido la dia. Tp klu tanya pendapat. Sis syorkn yg kanan.

Saya tidurkan anak kt tilam bawah je. Tp kene ikut baring & bagi dia lena dlu. Dah betul2 lena baru bangun sambung buat kje.

Dua2 tak pnh pakai … tido kan anak.. tepuk2 je senang … nak kemana2 tak payah bawak byk2 hehe pendapat sy laa ..😄

spring..tido lama sikit..senang nk buat keje..kalau g jalan mana pun bby ok..xmeragam pun kalau xde buai...

Dua2 x guna.......tidur atas tilam@toto je.....sekarang dah 14bulan....snang nk pergi mana2, bwk alas tido je......

Kiri anak xnak tido..kanan xpenah cuba,tepuk2 sambil menyusu tido la..tp sikit pun xleh bising mesti terjaga..

Dua dua.. Hat spring tu saye buh letrik jgk ..senang nk bt keje .. kalau balik kg jejauh pakai hat bouncer tu

Ermm sya pun tak sure masih lg tgh pkir nk beli ke ?perlu ke?sebb ank saya lg 2 org tak pkai pun..

4y ago

Ini bergantung pada masing-masing puan. Tapi min pon tak pakai kan 😅