Berapa banyak perkataan yang ada?

Hi semuaaa🤗 Jom sambil-sambil rehat ni senaraikan berapa banyak perkataan yang anda boleh cipta dengan hanya menggunakan huruf di bawah ni😏 Min jumpa 6 je, yang lain jumpa berapa perkataan ya?👇😉

Berapa banyak perkataan yang ada?
331 Balas

Map, mop, top, pot, hot, lot, pet, oat, ham, lap, pat, hat, tap, mat, sat, ape, hop, opt, eat, ate, set, sea, toe, Ash, mash, team, tame, lame, same, poem, male, slot, shop, shoe, meat, heat, leap, shot, pale, tale, soap, Pole, lost, lose, them, plot, host, post, pose, most, spot, heal, past, pest, mole, sole, mate, hate, late, home, some, seat, seal, tape, sale plate, those, pleat, phloem

TAPE LEAP LEAST HOPE PAST SLAP SPOT PALE POLE MOLE SOLE POST HATE STEAL TALE MALE HALE HOLE TEAM HEAT SEAT SOAP SO AS HE LET ME THE APE AT MEAT MEAL HAM HAS HOSE POSE TOE MAT HAT HOT STEM PAT POT PLEA HEAL SEAL LOT PEA TEA SEA EAT ATE SAT SET PET SOME SAME HOME POEM HOE MAP LAP TOP LAPTOP PLOT SLOTH STOP PAL PHASE MATE LAST LATE

sop slap spot sem stem some same sam salt soap stop oat ot at as am pet past post pot peah (nama musuh)😂 he hot home hose heat heal husaini (penyanyi)😂 has host help he ham hat eat em lot lost lap let last lah late leap tema the to them tea tom tap meal mate meat map mat (ayah aku ni)😂 ml ma me mal (ex takguna)😂

1.soap 2.them 3.solat 4.heat 5.hat 6.sop 7.sophea 8.meat 9.mat 10.hot 11. teh 12.lepat 13.hose 14.hope 15. pos 16.opah 17.most 18.those 19.help 20.pot 21.lot 22.map 23.pam 24.most 25.home 26.she 27. shoe 28. shop 29.spot 30.slot 31. shot 32. male 33.mop 34.mole 35.pet 36. tol 37. top

Soap, hemp, at, as, ate, late, mate, malt, math, maths, eat, hate, let, them, alp, hat, sat, sap, pat, pet, hemp, hot, top, hop, mop, mope, soap, pot, lot, oat, shop, shame, halt, hate, map, most, mat, melt, met, mole, toe, those, the, she, tame, shot, shoe, shat, shape, shalt, hole, moat, home

soap, home, late, post, hot, same, steam, stem, salt, pot, lot, at, me, meat, eat, oat, as, to, oat, stop, some, spot, slap, sop, he, help, lost, let,pet, last, leap, the, them, meal, mate, map, me, team, hat, host, heat, hm, plat, tema, sea, lamp, slam, slot, hope, melt.

1. mat 2. tam 3. mel 4.sam 5.hal 6. lepat 7. pas 8. hos 9. hotel 10. hostel 11. pam 12. tos 13. pos 14. sha 15. hemat 16. ah eh oh 17. emas 18. petola 19. solat 20. posa 21. sate 22. semat 23. selat 24. sehat 25. peha 26. lemas 27. lepas 28. petah 29. pola 30. sepat

35 WORDS SOAP..STEAL. ..STEM...MEAT...SOLE...LOT...TAP...PET...EAT..TEA...LAP..MEAL...HEAL...HAT...STEAL...MATE...TEAM...LET...SPOT..TOP...TALES..PLAT..SLAP..POST..STOP..MOST..PALE..HATE...LAST...LOST..POLE..MAP...MAT..SOME...SAME

Slap Stop Spot As At Has Host Heal Poet Home Same Leap Let Loas Late Lap Laps Last Lost Sole Mole Hole He She The Them Toe Tap Salt Palm Ham Melt Post Past Soap Help Heat Mat Mate Meat Eat Sat Pat Hat Hate Hot Pot

Soap Pest Meat Team Lost Slot Lot Melt Me Host Most Post Posh Tale Sale Male Lame Heal Peal Teal Seal Least Let Met Seat Heat Tea He She Toe Hoe Met Mate Sat Hot Pot Top Tame Spot Spat Pet Tap