Berapa banyak perkataan yang ada?

Hi semuaaa🤗 Jom sambil-sambil rehat ni senaraikan berapa banyak perkataan yang anda boleh cipta dengan hanya menggunakan huruf di bawah ni😏 Min jumpa 6 je, yang lain jumpa berapa perkataan ya?👇😉

Berapa banyak perkataan yang ada?
331 Balas

soap, home, late, post, hot, same, steam, stem, salt, pot, lot, at, me, meat, eat, oat, as, to, oat, stop, some, spot, slap, sop, he, help, lost, let,pet, last, leap, the, them, meal, mate, map, me, team, hat, host, heat, hm, plat, tema, sea, lamp, slam, slot, hope, melt.