Buku pink kk

Hi semua, tumpang tanya, sekarang saya preggy 10 weeks, kalau saya call kk utk buka buku pink selalunya bila kita akan dpt tarikh appt? Maksud saya lepas call kita akan dapat tarikh next appointment dlm masa berapa hari ya? Terima kasih #firstmom #ingintahu #bantusharing

15 Balas

Kalau macam saya kandungan berisiko sebab pernah 2 kali miscarriage.. Walk in.. Esok terus bukak buku pink masa pregnant yg kali 3..bukak buku awal la dalam 5 week.. Sekrg alhamdulilah dah nak 11 week dah.. Saya doakan semoga urusan awak dipermudahkan

6mo ago

Betul, kalau berisiko, biasa tarikh book tak jauhh sngt

kalau direct walk in kk, terus blh bkk buku pink rasanya tu sbb awk dh 10w. sbb 10-12 weeks tu waktu terbaik utk buka buku. kalau dtg awal, biasa kk akn bgi tarikh appointment bila dh masuk 10w nnti.

tmpt sy.. call kk nes bg no wassap.. lps wassap tu dpt tarikh googlemeet ngan doc.. lps googlemeet doc ..doc bg tarikh plk utk dtg kk amik buku pink dan 1st checkup .. xsampai seminggu dah settle

Bergantung pada availability slot KK awak. Macam saya call waktu 5 weeks, dapat appointment buka buku pada 11 weeks. Seeloknya once dapat tahu pregnant, terus call KK untuk dapatkan tarikh temujanji.

6mo ago

Risau scammer je share2 link ni

Bergantung pd kekosongan tarikh, kalau sis dah cnfrmkan pregnancy kat klinik swasta dgn ada gambar scan boleh call KK utk book appointment.

6mo ago

Serabut lah dengan komen link ni. Ape bende link ni sis????

Depends on kk. Lain kk lain timing nya depends on berapa sibuk kk tu. Call kk berdekatan and dapatkan tarikh ya dear

bergantung pada kk n nurse yg jga tu..cpt lmbtje...brgntg pda tarikh yg nurse tu free..sbb buat buku nie lma😅

sy pon 10minggu call smlm dapat appointment minggu depan kk suruh bawak gambar scan je..

saya cek dekat klinik on 7w. dapat tarikh appointment next untuk bukak buku pink 9w

Bergantung slot.. mcm saya call harini, selang 2 hari dia suruh dtng buka buku dah.

6mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 18