Buku pink kk

Hi semua, tumpang tanya, sekarang saya preggy 10 weeks, kalau saya call kk utk buka buku pink selalunya bila kita akan dpt tarikh appt? Maksud saya lepas call kita akan dapat tarikh next appointment dlm masa berapa hari ya? Terima kasih #firstmom #ingintahu #bantusharing

15 Balas

tmpt sy.. call kk nes bg no wassap.. lps wassap tu dpt tarikh googlemeet ngan doc.. lps googlemeet doc ..doc bg tarikh plk utk dtg kk amik buku pink dan 1st checkup .. xsampai seminggu dah settle