Buku pink kk

Hi semua, tumpang tanya, sekarang saya preggy 10 weeks, kalau saya call kk utk buka buku pink selalunya bila kita akan dpt tarikh appt? Maksud saya lepas call kita akan dapat tarikh next appointment dlm masa berapa hari ya? Terima kasih #firstmom #ingintahu #bantusharing

15 Balas

kalau direct walk in kk, terus blh bkk buku pink rasanya tu sbb awk dh 10w. sbb 10-12 weeks tu waktu terbaik utk buka buku. kalau dtg awal, biasa kk akn bgi tarikh appointment bila dh masuk 10w nnti.