insyaAllah mtk dipermudahkan semua urusan

Semua tlg doakn sy ye.. tggu mse je ni nk branak.. ank first tkt???

insyaAllah mtk dipermudahkan semua urusan
36 Balas

Aaminnn ya rabbal 'alamin 🥰 moga diprmudahkan segala urusan bagi para ibu yg bakal melahirkan...saya pon counting days ni 😁

Sama laa sy.. Due date tinggal 3 hari lg.. Nervous smua ada..semoga urusan kita dipermudahkan ye

Sama sis. Sy pun tunggu hari. Anak first juga. InShaaAllah sama2 dipermudahkan Aamiiin

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis, dan proses melahirkan berjalan lancar

In sha Allah... Semoga Allah swt permudahkan segala urusan awk sekeluarga

Aminnn... Semoga dipermudahkan urusan. Semoga ibu dan bayi sihat 😊😊

Tahniah amin semoga allah permudahkan hamba mu ini 🤲🏻

Semoga Allah Permudahkan Segala Urusan Sis Bersalin Nanti...

doakan saya jugak sis, semoga awak dipermudahkan 💯❤️

Semoga di permudakan ampir sma due Kita sis 12 Hari bulan 8 😊

4y ago

Due kita sama 😍 semoga dipermudahkan