saya due 5/2,masih xde tanda2 nk bersalin lagi,hati dah mula risau baby tk mau kluar lg nie.

mummy2 diluar sana tlg doakn semoga segala urusan bersalin sy dipermudahkan dan sy doakn mummy di luar sana dipermudhkan segala urusan untk bersalin,kita sama2 berjuang.

4 Balas

Saya pula due 11/2. Baru bersalin minggu lepas. Terawal sikit 😂 moga sis dipermudahkan urusan bersalin nanti. Insyaallah tiba masa dia keluar 🥰

1y ago

amin2,tahniah sis selamat berpantang

Saya pun sama, due harini 3/2 tak keluar lagi 😅

1y ago

Alhamdulillah dah 6 feb

Saya due 4/2 pun masih takde tande ☹️☹️

1y ago

baby seronok lagi duduk dlm perut mummy tu,semoga segala urusan dipermudahkan

Semoga Dipermudahkan❤️