muntah setiap kali makan

Hi semua any tip utk kurangkan loya or muntah..setiap kali nak makan saya akan muntah x kire waktu...so perut jadi kosong...sy bergantung pada ubat loya/muntah yg doc bagi nk kurangkan mual...adakah makan ubat berbahaya utk bayi...

2 Balas

Klu ubt yg doc bg tu xade effect bby pon kcuali kte ambik sndri ubt tnpa advice doc tu effect..

5y ago

Tpi elakkn bergntung pda ubt..Kerap mkn tpi kuantiti sikit je..Mkn yg msin2