berat naik

hi semua... td g checkup, alhamdulillah bby ok.. cuma ibu je terlebih berat.. bole suggest x mcm mne nk kwal pemaknan sblom 2mgu nk checkup lgi? ?

1 Balas

Kurangkan mkanan byk kndungan minyak...mkanan ringan...mnum air putih..mkan buah buahan..spnjang sy preggy..sy biasakan mkan buah buahan..bykkan brjalan pun okay..tpi jgnlah trlalu lama brjalan..ala kadar aje yer..☺☺...

4y ago

Sy biasa makan buah oren..sbab mmang tu je pling sedap dan fresh sy rasa...paling best makan masa kluar dri peti sjuk tu..rasa sejuk2 dan freshhh...😆😆😆😆😆