berat badan

Pagi td g kk checkup , n Alhamdulliah smuanya ok tp nurse ckp berat badan kita static kat situ je ,xde turun or naik langsung. Tp yg pelik bila timbang kt umh berat badan naik 2kilo tp bila checkup berat badan x naik lgsung .. Hehehe ada ke mmuy yg sama ngan kita berat badan mmg xnaik lgsung ?

1 Balas

Sy start preggy 28weeks sampai 34weeks berat statik. Masuk 36weeks naik sekali 2kg. Tekejut nurse. Checkup lg 38weeks naik lagi 1.5kg. Trus kne cek bp 3hari berturut2. 😂