Rse tertekan sangat

Hi semua .. syee just nk luah Dan mintk pendapat KT korang sume . Mohon jgn kecam.. Berapa hri ni Sye xberapa sehat.. Dan alhamdulillah cek upt masih negative .. Sye bru ank sorang .. umur bru msok 10bulan.. lepas Sye baru nk sembuh .ank pulak berjangkit KT sye . Dh bwk g klinik . Dh mkn ubt . Tp dh 2mlm asyik melalak jee (kite hrini 3hri 2mlm ) .. nk dijadikn cerita Sye rse tertekan ,serabut,kusut dngn keadaan dlm rumah.. dengan suara tangisan anak . Dngn sye xrecovery btol Lg..dngn suami yg buat endah xendah bile syee Dh Mula nmpk mcm kuat sikit.. Belom Lg bab msk . Sye xsehat Sye jgk kne msak .klaw X . Xmkn laa .. Sye boley jee Oder mknan grab ke panda . Tp klaw Sye Oder stu jee krg dye tngok jee Sye xsuke mcm tu.. Dan Sye SRT .. xde income. Ade la saving penah kerja tahun lepas sikit. Tu jee laa yg ade .. jd duit tu klaw KT sye sorang ok cukup.. Yg DH 2mlm baby Sye menangis tepi katil sye . Laki Sye g lari tido KT ruang tamu .. Sye mkn ubt ngntok .tp Sye sengkang mata jgk sbb nk bg suami Lena kjp .Thu dye kjee. Tp jgn laa tapau tido kaw2 .. Sye pun manusia perlukn rehat Dan perlukn tenaga .. bile Sye ngamuk Sye xckp bnyk . Sye bngun angkat ank terus Sye diam sorang2 smbil tatap muke ank.. kdng rse . Knpe laa Aku ade suami yg mcm ni .. ade bab dye bgus .ade bab dye bnyk pentingkn diri ... Terasa letih sngt2 .. Tu pun masih mintk Lg nk tambah .. memang nk . Klaw DH rezeki . Tp hrp keadaan berubah.sbb masa akan dtg Lg mencabar..

20 Balas

faham sis sy pun anak dh nak mauk 10 bulan mmg tengah fasa melasak makin penat la mak dia kdg tu tk sempat nk msk mndi apa semua.. tggu ayah dia balik bru boleh nk msk mandi apa semua.. Dah settle masak, siapkn mknn anak plk, dah selesai mkn, suap anak mkn plk.. shuben?? main fon je manjang.. tk yah cakap laa makan hati teruk dh sy ni.. Tp kuatkn jugak diri ni kalau aku tk buat sape lg nak buat.. yerlaa dia kan yg terpaling penat keje, kita ni duk rumah goyang kaki ja anak pun pndai p masak lauk mkn sdri, susu pun dtg msuk mulut sendiri.. tahlaa ni anak baru 1 dah penat mcm ni sbb semua bnde bt sdri.. kalau ada lg anak xtau laa mcm mana.. sedih sgt.. kita faham la dia penat tp dia xkn xfhm kita pun penat jgk.. pernah lah sy stress smpai nngis sebelah dia je. dia boleh buat xtau smbil layan game, layan badminton apa semua tu.. sedih betul... hmmm... cari kita bila rasa nak bersama je.. tkde pun pillow talk apa semua ni.. pillow talk dia dgn fon dia jaaa.. bini kt sblh ni makan hati mengalir air mata mna dia tau..