keliru

hi semua. sya nk tnya sbb keliru. upt yg ats tu sya beli dkt farmasi & awl pagi smlm sya buat test ada double line.. pagi ni buat test upt yg kdua dibeli dkt watson..dh test tu tibe2 line satu ja. pernah ka korang smua mcm sya punya? ada rezeki ke x sya ni ?

keliru
14 Balas

Pernah...ada byk kmungkinan...pglmn sy mgkn positif yg first tu tp xjd lps bbrapa hr @ gugur peringkat awal...sbb lps tu period sah xpositif dn cek balik upt mmg xpositif..tp xpg cuci sbb tlalu awal khamilan... Mgkn jgk jd...blh cek bbrapa hr atau mgu sterusnya