confused ?

Hai mommies.. Perlu ka sya repeat test ya.. Bab line tu samar sgt ?, ada yg nmpk ka? Atau sya je yg nmpak.. Test sya buat Tgl 04/09 .

confused ?
7 Balas

Positif tu sis.. Mcmtu la saya aritu masa cek pagi.. Ptg tu buat lgi n esok harinya buat lagi.. Alhamdulillah positif.. Jga diri elok2 sis. 🤗

5y ago

Tahniah sis❤️

Try lg next week ya sis. Semoga berjaya! Saya tu ari lewat 2-3hari pun test upt,samar2..then test lg selepas 2-3hari..naik juga line🤗

5y ago

Aamiiin .. Sis juga 😍

Nmpk sis.. Msih samar2..Cuba lg mnggu dpn..insha Allah makin terang liine tu... Btw sis take care.. Jgn agkt brat2..rhat scukupnya..

5y ago

Alhamdulillah ☺, senang hati baca komen mu sis... Sgka sya jk yg nmpak.. Excited sgt ni 😁😁.. Ya sis thank u..

positive tue sis,msih baru lg...mcam sy test pon sama sama mcm tue...skng dah 10 minggu alhamdulillah...

5y ago

insyaallah semoga doa awak dimakbulkan..aminnnnnn

Mcm sy sblm ni pon mcm tu jugak tp tak yakin sy repeat after 3week alhamdulillah sekarang dah 16week

5y ago

Tq dear ... Semoga sentiasa dalam lindungan Allah

Repeat lagi dlm 2minggu

5y ago

Aamiin.. Tq Sis..

Cuba semingu akan dtg lg

5y ago

Ya sis.. Nti sya cuba lagi 😇