Lambat period 1hari

Hi semua.. Sya lambat period 1hari..tadi sya ada buat UPT tapi -ve.. Anak tekak macam mual, perut pun mual.. Adakah itu tanda hamil.. Boleh tolong saya tak

2 Balas

Kadang kadang period lewat je. Mual mungkin kerana mild food poisoning. Test guna kencing pertama lepas bangun for more accurate testing. Saya lambat period 1 hari guna kencing pertama, nampak line yang sangat sangat pudar. Lepas 7 hari dah memang jelas. Tak payah check lagi sampai 7 hari lewat. Kalau period datang dulu, jimat duit UPT. Kalau tak, bila test lagi line akan sangat jelas.

Kadang2 hormon tak stabil. Takpe nnti kalau period delay seminggu dua, try check lagi ye.

2y ago

Guna kencing pertama lepas bangun tak?