Mual tapi upt negatif

Assalamualaikum hi mommy smua.. sy lewat priod 1hari ,, 2hari ni sy rasa mual sikit tp sda cek upt negatif . Adakah ibu² mcm sy jugaa .. bole share sbb apa yah mual tu#bantusharing #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

Alhamdulillah sy period sda hehe jarang baa lambat period bgini,, apapun tq mommy² smuaa yg sudi respon ..

simptom nk period sama dgn awal hamil. tunggu lewat 1-2 minggu, repeat upt.

12mo ago

Alhamdulillah ndk sda mual sis, cuma skrg ni blm dtg haid lagi hahahaaha😂 tq respon sis

tunggu period lewat 2minggu

period kot