Period lewat

Hi semua, nak tanya. Period sy teratur tiap bulan tapi kalini dah lewat period seminggu. Test upt -ve cuma nampak sedikit bayang bayang ja dekat line kedua. So sy assume -ve. Cumanya sy mual muntah n keletihan. Kalau sy pregnant, normal tak untuk hcg lambat meningkat?

2 Balas

tunggu lagi seminggu, pastu try lagi.. saya pun masa 1 minggu lewat period, check2 1 Line je... then, lagi seminggu yg seterusnya, still tak period jugak, saya check lagi... baru ada 2 Line..

normal . kalau tak period lagi dalam masa 1w. try semula upt 🤗