seluar preggy

Hi semua, sy nak tanya. Bila ya mommy2 start pakai baju pregnant. i mean seluar preggy semua tu. terutamanya yg kerja di ofis. thanks

24 Balas

Masa 3 bulan berat dah start naik, seluar jeans dah tak selesa.. so ikut keselesaan sis la.. 😊

Pkai bila msuk 2 bulan sbb seluar lama dh rsa ketat kt perut..sy pn beli yg scarlet je..

Sy mmg dri dulu dh tak pakai jeans now pakai palazo je so mmg dok pakai palazo jela..

saya 11mggu da xselese pakai sua jeans .. selese pakai sua pinggang getah je..

Sy start pkai kndungan 6 minggu.. Dah xselesa pakai sluar lama..

Sy dah 6 bulan masih belum cari seluar n baju maternity 😂

sy dah start pkai skg da 23w dh..mmg ketat dh sluar y biasa

Saya start pakai 3 bulan 😂 selesa sikit duk office .

bila pakaian harian dah tak muat, bolehlah tukar .

4months sy dh start gula sbb dh start xselesa