seluar preggy

Hi semua, sy nak tanya. Bila ya mommy2 start pakai baju pregnant. i mean seluar preggy semua tu. terutamanya yg kerja di ofis. thanks

24 Balas

Hai sis, tahniah sebab pregnant. 🙂, sbnrnya ikut bdn juga sis. Ada org xnampak sgt bdn tgah pregnant. Kadang ad org start 3bulan dh pakai dh brgantung juga.. Kalau mcm saya ikut berat n tinggi juga. Saya start pakai bju pregnant sejak seluar dh xmuat. Baju dh sempit. Haa seeloknya tukar. Hehe