Sedih

Hi semua, sy nak share dan minta pendapat. sy pregnant 11 minggu anak pertama, tapi sy dlm proses nak bercerai dgn suami atas kes baran dan pukul. kdg2 sy rasa mcm nak gugurkan kandungan ni sbb sy xnk terus ada apa2 kaitan dgn bekas suami atas hak anak dan sbgnya. selain tu sy risaukan masa dpn anak ni nnt, dibesarkan dgn keadaan ibubapa yg bercerai dan memberi tekanan padanya. patut ke sy? ?

12 Balas

Jgn ggur... Pd pdpt sy... Anak ni phibur.. Biar la xde bapa disisi pun...asal ade anak.. Ms kecik mmg susah skit..nti dh besar jd tpt berbicara