Line Pregnancy Samar

Hi semua. Sy ada persoalan yg bermain di fikiran, sy ada buat test pregnancy selepas lewat datang period dah hampir 5 minggu. Tp line nya samar2, sy nk tanya. Adakah sy positive ye? Ini pengalaman pertama sy.

Line Pregnancy Samar
6 Balas

Nampak mcm +ve. msa kndungan 7 minggu dngan sy gariss dah sangat terangg. sy guna brand drip&till klau x silap sy,yng upt wrna pink,smpai beli 2 upt tuu,lps tu bru beli clearblue sbb clearblue x pernah mngecewakan dia sllu detect betul2. Sis klau nak cepat tahu result, beli clearblue yg digital tuu. dia akan bgitau pregnant or not.

Alhamdulillah. Hari ni sy baru balik dari klinik dan buat upt. Alhamdulillah, sy disahkan positif hamil. Mohon doa daripada ibu2 dan bakal ibu semua ya. 🤗

biasanya positif tapi apa-apa pun kena check dengan doktor. saya tunggu umur kandungan 8 minggu baru pergi scan nak confirmkan pregnancy.

sy ank 1st ari tu pon kabur camni.xcited punye psal terus p klinik,doc kate alhamdulillah,ade baby

cuba cek wktu pagi sis, air kencing pertama wktu pagi biasanya lg pekat dan senang detect

2y ago

sy dlu pukul 11 mlm cek sis🤭sbb excited dia lain mcm😆msa tu kndungan masihhh 6minggu,scan ngan dr 7w🤭

Saya nampak positif