Pregnancy test

Hi salam everyone. Saya dah lewat period 2 hari. Masuk hari isnin depan genap sebulan sy x period. Sy ada bt test sebelum period dlm beberapa hari menunjukkan line yg samar2. Sy beli test kit di farmasi, ada yg line samar ada yg -ve terus siap beli clearblue pen, pun -ve. Skrg ada symptom cramp dan kerap kencing. Baru test td pun 3 kali -ve. Adakah sy pregnant? 😔 sy keguguran sblm ni.

1 Balas

Mungkin kena tunggu lagi seminggu. Kalau masih -ve cuba pergi klinik. Saya sebelum ni pun mcm tu. Tp hormon tak stabil. After 2 weeks tetiba period. Semoga Allah permudahkan urusan awk dan jgn putus asa k.