Line Pregnancy Test Samar

Hi semua. Sy baru ni ada buat test dan seperti gambar yg sy sertakan. Ujian nya menunjukkan line yg samar pada pregnancy test. Sy dh lewat period hampir 5 minggu. Ini pengalaman pertama sy, lepas buat je test, line samar. Jd sy tertanya, adakah sy hamil? Harap dapat membantu sy. Terima kasih semua. #firstbaby #seriusnanya

Line Pregnancy Test Samar
19 Balas

Alhamdulillah, sy baru balik dari klinik dan buat upt. Alhamdulillah, sy disahkan hamil. Mohon doa dari ibu2 dan bakal ibu semua. Semoga kandungan sy sihat dan baik2. In shaa Allah, buat bakal2 ibu juga. Semoga dikurniakan rezeki zuriat buat anda juga 🤗.

Macam positive ni sis. Sy pun naik macam ni sebelum ni & memang pregnant. Selang beberapa hari akan makin terang. Cuba sis check lagi. Boleh try brand Dip & Tell atau Clearblue dari Guardian/Watson. Semoga mendapat berita baik ya😊

hai nak tanya, sepatutnya harini sy period, semalam sy ada test guna pregnancy test, kalau anda semua tgok gmbar dibawah, ada keluar double line samar, anda rasa adakah sy hamil? byk kalk jugalah sy test tu .

2y ago

Mcm pregnant, test lg balik guna upt brand lain

Mungkin hcg masih tak cukup tinggi, biasa ni masa kandungan usia 1-2 minggu (post ovulation) nak confirm bole guna clear blue digital. Atau check darah beta hcg. Pada sy ni lebih kepada awal pregnancy.

saya cek 27/5 smpai bulan ni samar...pdhl bulan lps period...cuma period bulan lps sakit memulas sbb sya xda period pain or gastrik...urin kk (-)...tp still line jgk naik

Sis cuba tukar upt jenis lain pulak.. kdg tu ikut org, hormon x kuat lg kot.. kalau ada bajet lebih, blh cek ambik darah hcg kat makmal swasta..

Pd saya preggy.. sbb nmpk mcm line tu naik pink juga.. kalau evap line dia hitam / klu -ve xkeluar langsung

Awak beli pregnancy test watsons punya. Shopee punya memang samar. Tapi saya nampak double line. Ada tu cuba try yg lain

Tahniah sisssss. 💯 positive. Test je hari2 kalau upt banyak. Nanti boleh tgk line makin terang 🤭

Tahniah. Strip shopee saya dulu suka tipu. Saya akan beli yang watson/pharmacy yakin sikit