Missed period

Hi salam. Pada tarikh 5/8 saya buat pregnancy test. Line samar. Lepas missed period saya test harini 13/8 jadi -ve. Tapi dah missed period 3 hari. Adakah sy pregnant?

Missed period
4 Balas

kalau boleh test upt kalau period tak datang sebulan sebab kadang2 proses persenyawaan tuh lambat berlaku ataupun kalau period dia tak semestinya tepat masa kadang ada yang lewat sehari dua atau seminggu

1line mkne nye xde hormon hcg dlm bdn. nnti period la tu.

seblah kanan mcm +ve jer sy nmpk.. double line

2y ago

Saya punya test beli kt shopee rupanya false hehe masa tu period tp skrg tgh preggy.. baru 10 weeks

cuba pakai jenama dip n tell