Mandi malam

Hi semua ! Sini ada tak yang tgh pregnant tp bila mandi malam menggigil sejuk lpas klua bilik air? Sy bru mlm td kena sbb terpaksa mandi lewat sikit. Menggigil sejuk sgt smpai berselubung selimut. Kandungan baru 8 weeks. Itu normal ke atau badan sy y xkuat?

1 Balas

Sis, sy pun demam menggigil masa awal 6minggu gitu, Dr kata kalau bole jgn sampai demam, xbaik utk kandungan.. Jadi sis pun elakkn drpd bnda2 yg bole buat sis demam ye..