6weeks pregnant

Saja nak share pengalaman. Sekarang ni tgh pregnant anak ketiga. Tetapi kulit ni rsa nipis btul. Kena kipas sekejap dah sejuk. Aircon lg la. Bru nak sejuk badan dh rsa nak mengigil. Mandi malam tak boleh lewat dari pkl6. Mmg confirm mgigil kena air sejuk. Alahan semua takda. Selera makan 80%. Mlm taknak makan. Siang ok.

1 Balas

Best lahai rasa sejuk. Saya dari awal smpai skrg tgu nk bersalin panas memanjang 🥵 berulang2 mandi.