Sejuk menggigil.

Siapa pernah alami, tengah tidur tiba-tiba badan jadi sejuk menggigil? kene selimut dan tunggu beberapa minit baru ok.

15 Balas

Sy pernah. Sbelum sy tahu yg sy pregnant. Sejuk dia lain mcm. Menggigil teruk. Mula tidur rasa panas je. Lepas tu sejuk menggigil 😂

Pernah je.. Slimut dgn toto.. Tindih bantal byk2.. Nnt dlm 10mnt OK smula.. Ingt sy je rsa cmni.. Pdhl kulit badan panas je. Tetiba gigil..

4y ago

Saya pun sama, kene selimut dgn comforter baru ok, tunggu dalam 5-10 minit gak

Saya baru kena beberapa hari lepas, menggigil2 tengah malam. Saya berselimut jap, lepastu ok. Sis berapa week skg

4y ago

Ok, tq..take care too..

Tak pernah langsung.....setiap hari, jam, minit, saat dok panas manjang😅. Siap berendam kaki dlm ais😅

sy awl2 mngndung pn gitu huhu...msuk 4 bln baru ok..smpai mndi pn x blh air sejuk sikit

Ooo..ingtkn sy je mcm ni..tgh tdow tbe² sjuk mggigil..mknenye normal lh klu gtu gk..skrg 18w

1y ago

saya pun mcm tu

pernah sekali dua mse awl2 prgnt. xreti nk ckp gigil tu cmna. tpy xlma.. tiba2 je

4y ago

Sama spt sya

Prnh ms nk msuk 3 bln tibe2 tgh mlm mgigil bdn sejuk, lps subuh ok lak

X besa kena.. Selalu panas je memanjang.. Buka kipas pon berpeluh..

Pernah...tetibe dtg sejuk...kalo tetiba dtg pnas lgila haru🤭