Sengal lutut masa mandi air sejuk normal ke? 9 weeks pregnant

Berat badan saya normal.. tadi masa mandi air sejuk(biasa)lama sikit, lutut saya tiba2 rasa sakit/sengal jadi kena duduk & lipat kaki.. bila kaki lurus rasa sakit pelik. ada ke orang yang macam ni juga? First time rasa macam ni. Bila dah siap mandi tu okey pulak.

2 Balas

Saya semenjak mengandung mandi air panas je, mandi air sejuk or biasa jadi tak tahan n sakit2 mengigil .

1y ago

Hahah nasib baik rumah sewa ni ada heater klu tak jenuh nak masak air, tapi suami kata naik sikit bil eletrik nye 😂😂 kita buat2 tak tawu je 🙈😚

Tiada pengalaman.. Alahan sejuk kot?

1y ago

tak tau la tuu.. tpi bukan setiap kali la