Persediaan Tahun Baru Cina!

Hello Semua, sihat ke? Tahun Baru Cina dah nak dekat, sudahkan anda membuat persiapan? Mari kongsikan apa dalam agenda anda!

Persediaan Tahun Baru Cina!
9 Balas

semakin bertenaga.muntah pun dh kurang.hari2 nk minum air yg sedap2 je🥴..sy 11w..kami sekeluarga akn blik kmpg ada kenduri tahlil

kandungan dah 5 bulan lebih baru semangat nk balik kampung jumpa family.. 💖

siapkan hadiah untuk suami sempena ulangtahun perkahwinan kami masa CNY nanti

beday girl..turn 1..1/2...so excited

duduk rumah menjahit tempahan😅

persiapan utk berjuang...

bawa anak gi tengok cny

Nak shopping 😂

dok umah je