Siapa ada masalah perut selepas berkahwin😆

Hi semua selamat tengah hari👋 Nak tanyalah, siapa ada masalah perut ni selepas kahwin?😅 Kebanyakkannya mesti lelaki kan, orang kata sebab isteri masak sedap-sedap 🤭 Nah, cuba resepi ni seminggu tiga kali & tengok hasilnya macam mana😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Siapa ada masalah perut selepas berkahwin😆
8 Balas

Alaminya 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️. Thank you TAP untuk tips ni. Boleh try buat dekat rumah, suami isteri minum sekali 🤭🤭 #TAPsupermoms

Air rebusan tu simpan dalam peti sejuk ka?

😍😍❤️❤️❤️ TAPSupermoms

puasa

me! huhu

TQ info

sy😅

sy