Pukul berapa bayi anda lahir? Ingat lagi tak?

Hi semua selamat tengah hari mommies 🥰 Ingat lagi tak mommies pukul berapa bayi mommies lahir dulu?👶 Kalau anak lebih seorang tu , agak-agak boleh ingat tak semuanya ya? Min dulu anak sulung lahir pukul 3.04petang, anak kedua lahir pukul 7.04pagi😇

Pukul berapa bayi anda lahir? Ingat lagi tak?
1016 Balas

10 lbh pagi, syok mkn tortilla yg mak bwkkn smbil lyn movie dkt hosptl, dh Ada dkt hosptl coz bby kurg gerakn lpstu cek jln trus kna thn sbb jln dh buke 3cm 😅 dh slmat stu 🌯 msuk dlm perut yg kdua kali 🌯nk msukkn dlm perut tu tibe ii sakit blkng yg trmat plus first time rsa sakit contraction. Berjlan la luar bilik wad, pusing ii disbbkn berjln mcm nenek bongkok , nmpk di nurse trus cek jln.. Tgk ii dh buke 5cm, 11:30 trus tolak k lb ingtkn dh tk lma dh , rupanya cek doc msih 3cm trpkse kna induce pulk. Kta doc jgn teran jgn apa ii kena tnggu pkul 2ptg plk nk cek jaln. Tgk jam dlm lb masih 11 lbh rsa nak pitam 😂 dgr 2ptg cek . Tahan sakit tu mcm nk melompt jea tp nsib la ada oxygn thn skit tu dgn oxygn plus cucuk thn skit tu, boleh la dlm sakit tu tertidur🤣 tp time mri sakit kita sibuk duk pgg bdn doc yg tgh buat laporan hehe nasib doc baik.. Dlm 12 stgh kot mcmtu tibe ii mari la nak teran tuh sbb sakit dia kerap dah smpai tkleh tidur dh, pnggil doc cek jln alhamdulillah 7cm trus suruh teran.. Pkul 1:46 slamat la putri sulong kami keluar. alhamdulillah