Pernah terfikir tak ya? Kalau...

Hi semua selamat tengah hari hujung minggu😍 Pernah tak kita terfikir... Kalau satu hari nanti kita diberikan ini💳 Kad kredit magik yang tiada had dan masa seharian berseorangan🤩 Apa agak-agaknya anda akan beli ya😏

Pernah terfikir tak ya? Kalau...
32 Balas

Kad kredit tanpa limit.. wah bnyak bnd nk kne bli ni.. nk tukar lg.. kalau blh, tukar perabot ruang tamu meja dapur, beli mesin bsuh bru, beli brg mainan ank bli bju ank2, prgi main game dgn family dkt mall, beli baju sndri bli bju bdk2 bli bju suami.. brg dapur, kasut, perfume brg kemas .. hehe gitu lerr citenya KALAU 😂😂

Barang kemas, borong brg rumah, belanja semua org makan xkisah kenal ke x 😂, beli cash kereta, borong baju branded bg hadiah kat sapa2 yg sy rasa nak. 😁

ajak mak ayah adik brdik semua g shopping... beli je apa yg dorang nk. g bercuti ke dgn family... brg2 umah... alangkah sronoknye...😍😍

banyak sgt laa kalau tulis nti tak muat hahah yg penting saya akan pergi mall yg tngah jual kereta hahah

brg ank²..brg peribadi..brg rumah...eh byk laa nk beli..hihi #TAPSupermoms

Tak nak beli apa2 🤣🤣🤣🤣. Sebab memikirkan nak bayar tu nanti.

hadiahkan keinginan mak ayah dan mak ayah sebelah lelaki..mcm2 lagi...

mencantikkan diri,makan sedap2,beli perniagaan yg ada kt mall tu..haha

baju anak²..baju sendiri n suami.. toiletries..coklat..mainan anak²

Semua barang baby and baju2 and periuk belanga and perabot hahahahah