Pernah terfikir tak ya? Kalau...

Hi semua selamat tengah hari hujung minggu😍 Pernah tak kita terfikir... Kalau satu hari nanti kita diberikan ini💳 Kad kredit magik yang tiada had dan masa seharian berseorangan🤩 Apa agak-agaknya anda akan beli ya😏

Pernah terfikir tak ya? Kalau...
32 Balas

beli barang ank2..beli bju sndiri..eh mcm2 lg la..hihi

bli brg kemas utk mak...selebihnya simpn utk renovate umh mak

4y ago

tapi tula kredit kad ni lagi banyak kita guna..banyak juga nak bayar balik pada bank.. sbb ia kan kredit ..dikreditkan dulu bank bayarkan kemudian kita kena bayar balik pada bank.. jenuh juga nanti nak membayarnya😂mengikut amaun kad yg dah di belanjakan

skrg nk byr hutang je otak ni tak pk beli apa

make up, baju baby, furniture & foods

semua apa yg nampak depan mata 🤣

emas,bli brg ank2,bli brg umah

barang kemas...leh melabur...

everything yg sy perlu kann

beli barangan untuk anak2

emas 1 kedai 🤣🤣🤣