1 KOMEN 1 JAWAPAN🧠

Hi semua selamat tengah hari🥰 Pernah tak anda berbelanja dengan hanya RM10? Agak-agaknya, apa yang anda boleh beli dengan hanya RM10 di pasar malam sekarang ya?🤔 Jom komen di bawah👇😉 Apa yang anda boleh beli dengan RM10?

1 KOMEN 1 JAWAPAN🧠
56 Balas

Masa kecik2 dulu, Rm10 pun boleh beli mcm2. Waktu umur 11 tahun atau 12 tahun, selalu ke pasar malam, tolong mak beli stock bahan basah. Rumah sebelah kawasan pasar malam je ✌🏻 Dulu Rm10 boleh beli 3 - 4 jenis sayur dan ikan yg rm5 selonggok 😊😁

kalau pasar malam..Rm10 tu banyak dah.. boleh kenyg dah...kalau gi mall hanya RM10 memang memalukan...

untuk zaman skg ni....bole beli lg mknn...xpun baju tidur dapat 1 helai je😅

Macam2 kalau pergi pasar malam kampung sireh bawah lembah gak😍😍😍

apam balik,kopok lekor,air bungkus dan jagung ..cukup rm 10 😁

Nasi tomato, Air soya... Lama tak pegi pasar malam 😂 teringin pulak

4y ago

Kan lama dah tak pergi🤤😭

chicken cop rm6..beli air milo ais rm1..rm3 beli fres goreng

taufufa , popia basah , air , kopok lekor

rangka ayam Rm6, ayam seringit 2 Rm2, air Rm2 total Rm 10

3y ago

ye betul😋

char kue teow rm5, kopok lekor rm2, putu mayam rm3