Jangan tipu! Ni cita-cita semua orang waktu kecik-kecik dulu kan😏

Hi semua selamat petang😘 Min tau mesti waktu kecik-kecik semua orang ada imaginasi yang sama kan🤭 Lepastu ada yang cita-cita ni bawa sampai ke sekolah lagi😆 Pilihan pertama, kedua, ketiga lagi😝 Haah korang dulu pilih yang mana? Komen bawah jom!👇

Jangan tipu! Ni cita-cita semua orang waktu kecik-kecik dulu kan😏
199 Balas

sampai sekarang umur 25 tak tercapai hasrat nak jadi POLIS mcm ayah ...

nak jadi cikgu. lepas tu tiap tahun cita2 berubah ubah. 😁😁😁

kcik2 dlu mnat sgt B.polis...bile dh bsar nie tiberrr jd askar...

polis dan pensyarah,, tapi dh berjaya jadi cikgu, Alhamdulillah.

Cita2 dulu nak sangat jadi Nurse tapi skrg kerja Polis😅

salah tu sis sy dulu kecil2 nak jadi peri kayangan🤣

nk jadi polis dan guru . dah besar jd kerani jer 😂

Nk jadi tentera sbb ayh tentera kn tpi x kesampaian

aq dri kcik nak sngt jdi dok haiwan tpi tk ksmpaian

Nurse & Ustazah, #TAPsupermoms #TAPactiveusers