Jom main permainan patung kertas!

Siapa pernah main ni waktu kecik-kecik dulu angkat tangan👋 Min kecik-kecik suka sangat main cabut pasang baju-baju dia😆 Jom main ni sekejap malam minggu, kita imbau memori dulu-dulu🤭

Jom main permainan patung kertas!
29 Balas

hahaha😂 zaman budak2 dlu aku paling suke main orang kertas ni.. sanggup kumpul duit sekolah semata mata nak beli benda tu 🤦‍♀️.. banyak kali asyik terkoyak je org kertas pastu beli lagi 😅

Sama 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️. Masa kecik2 dulu suka beli banyak2 paper doll ni. Buat main dan koleksi. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

masa kecik2 dulu suka main.. selalu curi baju kakak punya.. boleh riuh serumah dengan adik beradik sbb take mngaku ambil 😂 ... A 2 D 4

sama laaa 😂 dulu smpai kumpul duit nak beli satu buku patung kertas ni. bnyk sikit patung nya 😆😆😆

Balik sek, terus Redah kedai mamak. Rela simpn duit belnja semata2 nk main benda ni..

jom H43 ..suka main ni dulu..pastu leher patung kertas ni selalu tercabut. 😂

hahahaha..legend ni..sehari tukaq bp helai bju ntah kt patung ni..

Ada lg ke tak eak jual mainan cmni . rindu nk main ngn anak²hehe

Fav mainan masa kecil G 3 6 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

✋dapat duit dari emak terus p kedai beli ni..