Apa azam tahun baru anda?

Assalamualaikum hi semua kesayangan min🥰 Sempena tahun baru 1442Hijrah ni, min pasti ramai di dalam komuniti ini mempunyai azam/cita-cita yang tersendiri kan?😉 Jom kongsikan azam tahun baru anda dan aminkan untuk mereka yang lain kerana sesungguhnya di antara doa-doa orang ramai, kita tidak akan tahu doa siapa yang akan diangkat oleh-Nya☺️ Nota : Jangan lupa LIKE ya doa rakan-rakan yang lain di bawah tanda kita mendoakan mereka. Min pon akan like semua doa-doa anda insyaAllah❤️ Gunakan juga Pelekat Kalendar Tahun Baru Islam & Bingkai istimewa sempena Awal Muharram hari ini di #PhotoboothTAP ya 😉

Apa azam tahun baru anda?
32 Balas

Semoga saya dipermudahkan urusan bersalin. Baby dalam kandungan sihat dan nanti jadi anak yg soleh utk mumy dgn dady. Semoga suami saya sentiasa dilimpahkan rezeki. Kesian dia siang malam pun kerja sbb nk smbut org baru nie. Hukhuk dan semoga lepas bersalin saya dapat kerja boleh bantu family sikit2. Aamiin

4y ago

In shaa allah. Aamiin. Terima kasih atas doa tu. Semoga kita semua dilindungiNya dan dimurahkan rezeki selalu.

Semoga saya menjadi hamba Allah yang mampu menjaga hubungan dengan Allah dan sesama manusia. Semoga tahun ni saya menjadi lebih baik dari sudut keduniaan dan akhirat nya, amalan hidup dan matinya. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

InsyaAllah amin. Inilah sebaik-baik doa amin💕

X mtk byk,semoga Allah tarik segala penyakit skrg 🥺 Dan semoga dikbaby sihat² Dan dijauhi segala penyakit yg x diingini .. Aamiin Ya Allah 🤲 .. hanye padamu hamba memohon 🙏 ...

4y ago

InsyaAllah puan. Semoga puan diberikan kesihatan yang lebih baik hari demi hari dan diberikan kekuatan insyaAllah. Amin💕

semoga sy d beri lebih kesabaran mmbesar kn ank4 y makin mmbesar, makin byk akal..semoga sy jd mama dn istri y baik utk fmly kcik sy... semoga sy lebih dekat kn diri dgn ALLAH..aamin....

4y ago

InsyaAllah puan. Sesungguhnya setiap ujian dan dugaan yang diberikan itu Allah beri kerana Allah tahu kita mampu. Semoga segala doa puan Allah dengarkannya. Dan dipermudahkan segala urusan puan sekeluarga. Amin ya rabbal alamin. 💕

Smoga ank dlm kndungan sya and semua fmly sya diberikan kesihatan yg baik, smoga dijauhkan dri sgle mara bhya, dan smoga sntiase dibawh lindungan Allah selalu....Aminn

4y ago

Amin puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan sekeluarga. Amin💕

semoga sya n baby dlam kandungan ini serta keluarga sihat walafiat n sentiasa dlam lindungan Allah SWT...muda2an last pregnnt nie dpat lah sya baby boy...

4y ago

Amin amin amin. Semoga semuanya dikurniakan kesihatan dan di bawah lindungan Nya. Amin💕

Semoga kak raa diberi rezeki zuriat soleh solehah yg lahir tahun 2021 nanti..dan kawan² yg sama nasib pun diberi rezeki zuriat juga..aamiin

4y ago

🤲🤲🤲 aamiin³ yarabbal'alamin

Semoga dipermudahkan bersalin,semoga bayi dalam kandungan sihat sampai bayi lahir,semoga sihat tubuh badan dan semoga murah rezeki aminnn..

4y ago

InsyaAllah puan. Semoga puan diberikan kesihatan tubuh badan dan dipermudahkan segala urusan dan persiapan bersalin nanti insyaAllah 💕

Semoga kandungan sy membesar dgn sihat, sampai cukup masanya, dan semoga sy juga tiada sebarang masalah berkaitan kelak, InshaAllah aminn.

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan dpt jadi ibu yg terbaik. In Shaa Allah hadiah first anniversary.