'Period craving' atau 'Mood swing'?

Hi semua selamat petang🥰 Mesti bila sampai waktu datang bulan, kita akan ada dua situasi ni kan😆 Time tu lah datangnya teringin nak makan itu ini semuanya lah🤭 Ada yang panggil 'period craving' ada yang panggil 'mood swing'😅 Haaah apa makanan yang korang cari bila sampai waktu ni ya😋

'Period craving' atau 'Mood swing'?
50 Balas

selalu nya ambil snek, makan smbil tgk movie korea atau bollywood

F . #24Dec2020 #IbuRA #27Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Apa yg terlintar dlm kepala tu la jd period craving

D.. lepastu mulut nak mengunyah je.. 🤭😆

Semua di atas 🤣🤣😅

C, D, E, F #TAPsupermoms

F buah buahan

Semua y manis²,

Ais krim n buah

satu pun takde