Komen 1 nasihat rumahtangga yang paling berguna

Hi semua selamat pagi ibu ayah TAP🌈🥰 Sepanjang perkahwinan anda dan pasangan, apa nasihat paling berguna dalam rumahtangga yang anda mesti simpan dalam ingatan anda ya?👫 Tak kira lah yang baru berumahtangga ke atau dah berpuluh tahun lamanya👨‍🦳👩‍🦳 Mungkin pasangan lain memerlukan 1 nasihat anda itu. Jom kongsikan bersama, tak salah berkongsi nasihat bukan? 😉 #TAPprihatin

Komen 1 nasihat rumahtangga yang paling berguna
29 Balas

ada sorang kenalan kt tempat kerja, Masa tu bru tukaq tempat keja jd xrapat sgt. tp dia bg nasihat to me sgt bernas. JANGAN buat kerja rumah sorang2 nnt rasa terbeban sorang diri minta tlg laki buatkan sma contoh kita mnyapu suami tlg mop. kita masak suami basuhkan pinggan. byk lgi la. Alhamdulillah suami sgt membantu bila minta tlg.

4y ago

yes,agree.