Komen 1 nasihat rumahtangga yang paling berguna

Hi semua selamat pagi ibu ayah TAP🌈🥰 Sepanjang perkahwinan anda dan pasangan, apa nasihat paling berguna dalam rumahtangga yang anda mesti simpan dalam ingatan anda ya?👫 Tak kira lah yang baru berumahtangga ke atau dah berpuluh tahun lamanya👨‍🦳👩‍🦳 Mungkin pasangan lain memerlukan 1 nasihat anda itu. Jom kongsikan bersama, tak salah berkongsi nasihat bukan? 😉 #TAPprihatin

Komen 1 nasihat rumahtangga yang paling berguna
29 Balas

Communication is the key. Plus jgn duduk serumah ngb mil

give & take. terima kelemahan pasangan selagi tak memudaratkan

Jangan biarkan mak mertua campur tangan urusan anak menantu...

Jdilah budak bginya, maka dia akan jd budak buatmu

trust each other & tiada rahsia antara kita

give and take. saling bantu membantu.

Bkerjasama. Give n take n jaga perckapan.

komunikasi, give & take, jangan pendam .

Terima kekurangan.. Raikan kelebihan.

single lebih baik...